Austria dreamhouse
Image default
Home and Garden

Uithangborden voor particulieren én bedrijven

De Naambordenspecialist is van alle markten thuis. Zo kun je bij ons terecht voor een sfeervol uithangbord voor je bedrijf. We leveren ze standaard in de kleuren zwart en boerengroen. Heb je andere wensen, laat het ons weten. Onze bedrijfsnaambordjes zijn er zowel in ronde, ovale als rechthoekige vormen. Ze worden aan beide kanten beletterd met vinyl van de hoogste kwaliteit. Een speciale coating zorgt ervoor dat de naamborden niet gaan roesten. Afmetingen om uit te kiezen zijn bijvoorbeeld 46 bij 51 cm, 46 bij 57 cm en 83 bij 73 cm. De tekst en het lettertype bepaal jij zelf. Of je nu een makelaarskantoor, dierenpension of bed & breakfast hebt, een mooi bord zal de zaken goed doen!

Borden van emaille
Een emaille huisnummer of naambord is een pure aanwinst voor jouw woning. Onze specialisten maken deze bordjes stuk voor stuk met de hand.

Het grote voordeel van dit materiaal is niet alleen de authentieke uitstraling maar ook de sterkte en de duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen regen, wind, sneeuw en zon. Met emaille borden kun je jaren vooruit. In het assortiment tref je vierkante, rechthoekige, zeshoekige, ovale en ronde plaatjes. Ze zijn er onder meer in blauw, groen, zwart en wit. Zoek je een origineel exemplaar, kijk dan eens naar het huisnummer Retro, het huisnummer Futura en het huisnummer Art Deco. Jouw stijl zit er vast tussen. Een bijpassend naambodje van emaille bevelen we van harte aan. Die zijn er ook in allerlei stijlen, maten en kleuren. Veel plezier met het uitzoeken van jouw nieuwe naambord.
 

https://www.denaambordenspecialist.nl/