Austria dreamhouse
Image default
Home and Garden

Daklekkage verhelpen

Bent u thuis met een lekkend dak komen te zitten? Of erger nog, heeft het dak van uw winkel een lekkage waardoor u de zaak tijdelijk moet sluiten? Schakel dan direct de dakspecialisten van Kewodak in. Wij komen meteen naar u toe om de lekkage te repareren, zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Wij begrijpen het belang van snelle reparatie en kunnen daarom 24 uur per dag voor u klaar staan en elke daklekkage verhelpen. Bij Kewodak zijn we al 30 jaar lang gespecialiseerd in het platte dak, waardoor we altijd een oplossing kunnen bieden.

Dakbeveiliging

Voordat wij op het dak aan de slag gaan, is het belangrijk om te weten hoe veilig het dak is om op te werken. Daarom inspecteren we daken altijd eerst op een aantal veiligheidsaspecten. Het moet bijvoorbeeld stevig genoeg zijn om op te lopen en soms zijn ankerpunten vereist om veiligheidskabels aan vast te kunnen maken, of om een ladder vast te kunnen zetten. We zullen een Risico Inventarisatie en Evaluatie uitvoeren, waarmee inzicht wordt verkregen in de dakveiligheid. Aan de hand hiervan overleggen we met u wat er eventueel gedaan kan worden aan dakbeveiliging.

Meerjarenplanning

Als het gaat om appartementencomplexen of kantoorgebouwen, dan is het belangrijk om steeds op de hoogte te zijn van de kwaliteit van de daken. Daarom kunt u Kewodak Service inschakelen om een meerjarig onderhoudsplan op te stellen. We komen dan de daken inspecteren en maken overzichtelijk wat u de komende jaren kunt verwachten als het gaat om onderhoud en reparaties. U kunt ook kiezen voor bestandsopname bij Kewodak, zodat we periodiek uw daken komen inspecteren en onderhouden. Op die manier weet u zeker dat de daken altijd in optimale staat verkeren. Voor meer informatie over onze service kunt u gerust contact met ons opnemen.

http://www.kewodakservice.nl