Austria dreamhouse
Image default
Auto

Volkswagen revisie motor

Sleutelt u graag zelf aan uw klassieke Volkswagen en bent u op zoek naar een revisie motor? Dan weet u misschien niet precies waar u moet beginnen met zoeken. Onderdelen voor klassieke Volkswagens worden steeds minder gemaakt en zijn daardoor niet eenvoudig verkrijgbaar. Daarbij weet u nooit zeker of de onderdelen van goede kwaliteit zijn.  Als u de zekerheid wilt hebben van een betrouwbaar bedrijf dat revisie motoren van kwaliteit levert, dan kunt u terecht bij Paruzzi. Door onze jarenlange ervaring weten we waar u naar op zoek bent en kunnen we altijd de beste nieuwe en gebruikte VW onderdelen leveren.

VW specialist Paruzzi

Paruzzi is opgericht in 1989 door twee mannen met een grote passie voor Volkswagens. Het bedrijf begon klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat wereldwijd actief is. Bij Paruzzi kunt u terecht voor onderdelen voor uw Kever, Karmann Ghia, type 3, type 4, VW Bus of type 181. Paruzzi beschikt over een eigen lijn met onderdelen, die worden geproduceerd onder toezicht van de eigenaren. Daarnaast worden onderdelen verkocht van een groot aantal andere merken, waaronder originele Volkswagen onderdelen. De onderdelen die u vindt bij Paruzzi zijn zowel nieuw als gebruikt.

Paruzzi showroom en webshop

Paruzzi beschikt over een mooie, ruim opgezette showroom in Yerseke, maar voor het gemak kunt u de benodigde revisie onderdelen ook online bestellen, op de Paruzzi website. Hier vindt u alle onderdelen overzichtelijk weergegeven. U kunt op verschillende manier vinden waarnaar u op zoek bent. De onderdelen zijn op categorie ingedeeld, op type VW en u kunt daarnaast ook op onderdeelnummer zoeken. Door het grote aanbod aan onderdelen, kunt u er zeker van zijn dat u bij Paruzzi zult vinden wat u nodig heeft. Onderdelen die nergens meer te verkrijgen zijn, heeft Paruzzi wel op voorraad. Bezoek onze website of kom langs in onze showroom!Heeftu vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.(NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131)

https://www.paruzzi.com