Austria dreamhouse
Image default
Management

Top 10 profitable business

 

Top winstgevende zaken

 

Zakelijke ideeën voor eten en drinken

Eet-alles-kan-business

Als er een zaak is die nooit uit de mode zal raken, dan zijn het wel de eet-alles-je-kan-buffetten. Er zal altijd een markt voor buffetten zijn, omdat Filpinos liefhebbers van eten zijn.

 

U kunt uw eigen buffetrestaurant hebben door een franchise te kopen of uw eigen restaurant te bouwen. Deze business kan een enorm potentieel hebben, vooral als je kennis hebt van bepaalde soorten voedsel.

 

U kunt zich richten op desserts, Filippino voedsel in het algemeen, voedsel in uw provincie, of internationale gerechten, zoals Mexicaanse, Italiaanse, en Aziatische.

 

Taarten maken en bakken

Houdt u van bakken? Mensen houden van een goede taart en andere gebakken lekkernijen. Of het nu een romige red velvet cupcake of een Elmo-geïnspireerde verjaardagstaart, zal er altijd vraag naar rijke, heerlijke bakes

 

Rijst detailhandel Business

Koop ze door de zakken, verkopen ze door de kilo. Met rijst als Filippijns hoofdvoedsel, zullen er altijd klanten zijn.

 

Watervulstation Business

De vraag naar een goede bron en bezorgdienst van drinkwater zal nooit opraken. En nu steeds meer Filippino’s ervoor kiezen om in flatgebouwen te gaan wonen, klinkt het erg winstgevend om een hele verdieping of een heel gebouw van klanten te strikken voor waterlevering.

 

Catering bedrijf

Filippino’s houden van evenementen. En wat heeft een evenement nodig om ervoor te zorgen dat de aanwezigen tevreden zijn? Goed eten. Je kunt beginnen met de catering van het verjaardagsfeestje van je buurman en dan doorgroeien naar meer commerciële evenementen zoals bruiloften en kleine zakelijke evenementen.

 

Restaurant, kantine, of Carinderia Business

De familie die samen eet, blijft samen. Filippino’s houden van uit eten gaan. Dus of het nu een eenvoudig buurt eethuisje is of een tapsilogan, u kunt altijd rekenen op de liefde van de Filippino’s voor lekker eten voor de vraag.

 

Merienda & Palamig Zaken

Mijn favoriet is Sago’t Gulaman. Ik heb Palamig kraampjes in MRT gezien waar de dorstige forenzen op afkomen voor hun Buko Pandan en Ananas koelers.

 

En er zijn ook veel lokale delicatessen te ontdekken, denk aan alle “kakanin” waar u keer op keer naar hunkerde – want waarschijnlijk – bent u niet de enige die ernaar hunkert.

 

Eierleverancier

Eieren zijn een onmisbaar ingrediënt bij het ontbijt. Er is altijd veel vraag naar geweest, zowel van huishoudelijke als commerciële klanten.

 

Vleeswinkel

Varkenskarbonades, runderreepjes, hele kippen en nog veel meer – vleeswinkels zijn one-stop winkels voor klanten die op zoek zijn naar hun vleesvoorraad.

 

Van moeders op zoek naar haar kinderen caldereta koken tot de kok kopen kippenvleugels voor zijn kraam, verwachten klanten om hun favoriete stukken te scoren door de kilo.

 

Voedselkar of voedselkraam

De opkomst van voedselparken in de afgelopen jaren is een bewijs van het verlangen van Filippino’s naar een goede plek waar een verscheidenheid aan voedsel wordt geserveerd. Als je een goed product hebt, kun je je aanmelden voor een plekje op een voedselpark.

 

Zelfs de klassieke Buy-1-Take-1 burger joints en siomai stands zijn goede alternatieven als je liever de solo route te nemen.

 

Microbrouwen

Heb je de knowhow om bier te brouwen? Dankzij het internet is het nog nooit zo eenvoudig geweest om toegang te krijgen tot de apparatuur en ingrediënten om je eigen servesa te gaan brouwen.

 

Als je een winnend product hebt, kun je het gaan aanbieden aan bars om de merknaam te verspreiden of het zelf online verkopen.

 

Biologische voedingsindustrie

Gezondheidsfanaten hebben de laatste jaren de verkoop van biologisch geproduceerde voedingsmiddelen gestimuleerd. Nu steeds meer Filippino’s zich bewust worden van hun gezondheid, kun je je op deze groep richten en een solide klantenbestand opbouwen.

 

U kunt uw producten natuurlijk ook aan restaurants verkopen.

 

Voedsel levering Business

Online voedsel bezorgdiensten zoals Foodpanda en Grab maken het gemakkelijk voor Pinoys om hun eten online te bestellen. Anderen koken en leveren thuis verpakte maaltijden aan drukke werkende Pinoys die niet de tijd hebben om hun bureau te verlaten voor een heerlijke maaltijd.

 

Ambachtelijk bier café

Een ambachtelijk biercafé openen trekt andere mensen aan met dezelfde passie voor ambachtelijk bier. Het is te vergelijken met het vinden van een niche-product en het hebben van een solide basis van enthousiastelingen die bereid zijn om betalende klanten te zijn.

 

Mobiele keuken

Mobiele keukens, ook wel bekend als food trucks, zijn in wezen aangepaste bestelwagens / minivrachtwagens uitgerust met kookapparatuur. 

 

Het biedt veel flexibiliteit en mobiliteit in termen van waar en wanneer je je wilt vestigen.

 

Belangrijker nog, het bezit een bepaalde charme die het zeer populair maakt onder liefhebbers van eten. In de VS en andere delen van de wereld zijn foodtrucks een deel van de cultuur, en een bloeiende zakelijke niche op zich.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/10-het-gevaar-van-marktplaats/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/