Austria dreamhouse
Image default
Beauty and Personal Care

Tips voor het lang mooi houden van je make-up

Het is je vast wel eens overkomen: ’s ochtends had je nog een prachtige make-up look, maar aan het eind van de middag was er weinig meer van over. Hoe zorg je er nu voor dat je zorgvuldig gecreëerde look zo lang mogelijk mooi houdt?

Dit hangt af van een aantal factoren: goede make-up, een goede basis maar ook een setting spray.

Kies voor goede kwaliteit

Natuurlijk zijn er ook goedkopere producten die niet voor de luxe merken onderdoen, maar over het algemeen staan de wat bekendere merken zoals bijvoorbeeld de webshop van Peggy Sage bekend om de kwaliteit van hun producten.

Dit wil niet zeggen dat deze make-up altijd goed blijft zitten, maar dit is vaak wel het geval.

Deze zoektocht naar goede make-up is vandaag de dag minder moeilijk, omdat je online heel veel reviews en tutorials kunt vinden. Natuurlijk is niet iedere huidtype hetzelfde, maar over het algemeen zal het je keuze makkelijker maken.

Een goede basis en een goede afwerking

Een goede primer is al het halve werk, want primer zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten. Daarnaast krijg je er een gladde huid van en worden oneffenheden beter gecamoufleerd. En minstens zo belangrijk: setting spray.

Dit is de ultieme finishing touch van je look en hiermee kun je er gegarandeerd de hele dag van genieten.

Het is een soort haarlak voor je huid waarmee je look de hele dag blijft zitten. Zowel in de winkels als online is een breed assortiment aan fixing sprays te vinden.

https://www.prettyme.be