Austria dreamhouse
Image default
Business

Praktische taaltraining

Wanneer u op zoek bent naar een taaltraining Engels voor uzelf of uw collega’s, dan heeft u waarschijnlijk een aantal eisen waaraan de cursus moet voldoen. Het moet een taaltraining zijn die gericht is op de praktijk, zodat u er daadwerkelijk iets aan heeft op de werkvloer. Daarbij moet de cursus efficiënt zijn en in te passen in uw agenda. Bij The Square Milebieden we precies de taalcursus die u nodig heeft. Wij verwachten niet van u dat u zich aanpast aan de taaltraining en daarom passen wij onze taaltrainingen aan uw situatie aan.

Resultaatgericht 

Bij The Square Milebieden we taaltrainingen op maat. We gaan resultaatgericht te werk, zodat uw leerdoelen aan het einde van uw training behaald zijn. Onze trainers begrijpen dat u specifieke taalkennis nodig heeft om uw functie optimaal uit te kunnen voeren. Zij hebben ervaring met de branche waarin u werkzaam bent en kunnen u de juiste vaktaal aanleren.

Specifieke vaardigheden 

Een taaltraining bij The Square Mile gaat niet alleen maar om het aanleren van woorden en zinnen. Er wordt ook aandacht besteed aan het eigen maken van bepaalde vaardigheden die van pas komen in uw functie. Misschien wilt u als manager graag leren hoe u overtuigende presentaties kunt geven in het Engels, of wilt u als helpdeskmedewerker leren om klanten telefonisch te woord te staan. Wij houden rekening met al deze factoren wanneer we uw taaltraining samenstellen. De taaltraining die u krijgt is gericht op uw branche, functie, wensen en leerdoelen voor een optimaal rendement.

Cursus op niveau

The Square Mile biedt taaltrainingen in veel verschillende talen en u kunt bij ons terecht voor cursussen op alle niveaus. Of u nu op zoek bent naar een cursus zakelijk Engels of een basiscursus Spaans. Wij bieden voor iedereen een passende taaltraining. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

http://www.thesquaremile.nl/