Austria dreamhouse
Image default
Architecture

Expertise is de sleutel.

Een goede RVS finish is natuurlijk uitermate belangrijk, het is belangrijk dat dit op professionele wijze gebeurt, met mensen met vakkennis. Bij vangeenen.nl kun je rekenen op onze uitstekende service met het beste resultaat, wij zijn in staat perfectie te naderen.

Wat doen wij zoal?

De geschiedenis gaat terug naar 1977, een klein familiebedrijf dat met simpelweg niets begonnen is. Een heel oud café werd gebruikt als werkplek voor het bedrijf, en zelfs de eigen auto’s moesten in de verkoop om de investeringen te kunnen financieren, zelfs om de gereedschappen te kunnen betalen. Na jaren en jaren hard werken en lange dagen te draaien, zijn we nu na een aantal decennia op dit punt, waar wij nu bestaan uit een gedreven team vol met vakmensen.
Wij onderscheiden ons op het gebied van polijsten en slijpen in 3 soorten vaardigheden. Het bewerken van platen, strippen en kokers op machinale wijze behoort zeker tot onze manier van werken, maar ook de traditionele, handmatige werkwijze wordt bij ons nog erg gewaardeerd. Dit behoort ook tot onze dagelijkse bezigheden. Handwerk blijft toch nog altijd een van de mooiste dingen die er is, en daar kan geen machine tegenop. Er wordt ook met zorg met uw producten omgegaan, zodat wij je kunnen leveren wat je verwacht.

Diversiteit op en top.

Je kunt bij ons voor een RVS finish dus kiezen voor machinale bewerking, hiermee worden door de machine, platen, strippen en kokers goed bewerkt door de machine voor de optimale RVS finish. Onze machines borstelen en polijsten op elke gewenste manier voor de optimale RVS finish. Wij beschikken over zeer moderne machines, platen worden zowel koud- als warmgewalst, op elke gewenste RVS finish bewerkt.
Handmatige bewerking wordt door zowel door veel klanten, als ook door ons nog steeds erg gewaardeerd als werkvorm. Hiermee heb je de grootste mogelijkheid in diversiteit, en ook in soorten en maten. Alles wordt naar de wens van de opdrachtgever, precies op de gewenst manier bewerkt naar de juiste RVS finish. Je kunt hierbij denken aan Slijpen op ruwheidswaarde, wegslijpen of lasnaden.
Wij kunnen jou als opdrachtgever ook heel goed bijstaan, wij hebben een team van deskundige medewerkers die je kunnen helpen en adviseren naar aanleiding van jouw wensen, op deze manier zijn wij in staat om een nog beter resultaat te bieden. Wij zijn in staat om een bijdrage te leveren in het resultaat dat u wenst. Wij zijn fanatiek, en streven daarmee voortdurend naar perfectie. We hebben een veelzijdige manier van werken, met zowel hand- als machine arbeid.

http://vangeenen.nl/rvs-slijpen/