Austria dreamhouse
Image default
Home and Garden

Droomhuis? Kies dan ook een droom brievenbus

Heeft u uw droomhuis zojuist gekocht? Dan hoort daar natuurlijk ook een droom brievenbus bij. In dit artikel leest u welke brievenbussen nou geschikt zijn voor luxe woningen. We kunnen ons namelijk voorstellen dat als u een hele mooi villa hebt, u niet zo’n groene ptt brievenbus voor de deur wilt hebben. Hieronder gaan we verder in op de meest stijlvolle brievenbussoorten.

Cortenstaal brievenbus en plantenbakken

Iets dat we tegenwoordig steeds vaker zien bij mooi landhuizen en luxe woonboerderijen zijn tuindecoraties van cortenstaal. Cortenstaal is eigenlijk onbehandeld ijzer. Het is dus niet met een kleurtje bespoten. Omdat het onbehandeld is, gaat de natuur zijn werk doen en zien we dat dit soort materiaal na verloop van tijd gaat roesten. Normaal moet men er niet aan denken als er iets roest. Bij cortenstaal producten wél. De roestige kleur van cortenstaal heeft namelijk iets rustgevends. Het straalt iets natuurlijks en luxe uit. In combinatie met de juiste planten kan dit zo mooi zijn. Overweegt u om cortenstalen bloembakken te nemen? Kies dan ook voor een brievenbus cortenstaal. Het past goed bij houten schuurwoningen, wit en grijs gestucte woningen en strakke design woningen.

 

Bobi brievenbus voor veel post en stijl

Heeft u uw woning in een bepaalde ral kleur laten schilderen? Grote kans dat die ral kleur met één van de brievenbussen van bobi overeenkomt. Dit merk heeft namelijk een hele reeks kleuren uitgebracht waaronder de ral 7016 antraciet misschien wel de meest bekende is. Vind u het leuk om de kleur van de kozijnen bijvoorbeeld in de brievenbus terug te zien? Dan raden wij u aan om een Bobi brievenbus te kopen. Naast de keus in kleuren is dit een zeer stevige bus om post te ontvangen. Tevens is de bus vrij royaal waardoor u ook veel post kunt ontvangen. U kunt voor langere tijd op vakantie zonder iemand te vragen of ze uw post willen verzorgen. Bobi heeft een tiental modellen waarvan de Bobi Grande waarschijnlijk één van de meest verkochte is. De Bobi classic is iets voordelig en blijft ook altijd erg in trek.

 

Pakketkluis de oplossing

Heeft u een grote villa en ontvangt u ook dagelijks nog eens heel veel pakketten? Dan kunt  u het uzelf en de bezorger een stuk makkelijker maken door zelf een pakketkluis aan te schaffen. Een pakketkluis is een afsluitbare pakketbrievenbus. Hierin kunt u veilig pakketjes ontvangen zonder dat ook maar iemand anders ze kan stelen. Pakketbrievenbussen zijn veelal verkrijgbaar als zuil. Dat is ook wel nodig omdat er anders bijna geen pakjes in kunnen. Op zich staat een zuilbrievenbus juist heel erg mooi bij woningen. Echter moet er wel voldoende ruimte in de tuin aanwezig zijn, anders kan het alles een beetje een propperig geheel geven en dat wil je natuurlijk niet. In Zutphen zit een grote zaak in brievenbussen. Wilt u een mooie bus aanschaffen? Dan zou u hier eens een kijkje moeten nemen.

Related Posts

Voordeur bordjes, aantrekkelijke prijzen.

This is what you need to know if you are looking for a house in the Netherlands

Daklekkage verhelpen