Austria dreamhouse
Image default
Auto

Bye bye insecten: hoe je insecten van je auto verwijdert

In de zomermaanden is het een veelvoorkomend probleem: insecten die op je auto belanden en daar vervolgens niet meer vanaf willen. Niet alleen ziet het er niet fraai uit, het kan ook nog eens schade aan je lak veroorzaken. Gelukkig zijn er verschillende manieren om van deze beestjes af te komen en bij Aensõ hebben we de juiste producten om je hierbij te helpen.

Het eerste dat je kunt proberen is het wassen van je auto met een goede autoshampoo. Dit kan al helpen om de meeste insecten te verwijderen. Het is wel belangrijk dat je hierbij een speciale autoshampoo gebruikt die zacht is voor de lak en geen krassen achterlaat. Bij Aensõ hebben we verschillende autoshampoos die speciaal ontwikkeld zijn om insecten te verwijderen, zoals onze Aensõ Insect Remover.

Mocht het wassen van je auto niet voldoende zijn, dan kun je speciale insect verwijderen auto gebruiken. Deze sprays zijn krachtiger dan autoshampoo en lossen de insectenresten op. Bij detailing bedrijf Aensõ hebben we verschillende producten die hierbij kunnen helpen, zoals de Aensõ Insect Remover Spray. Let er wel op dat je deze producten alleen op de getroffen plekken aanbrengt en niet over de gehele auto.

Een andere optie is het gebruik van een klei bar. Hiermee kun je de insectenresten handmatig verwijderen. Het werkt als volgt: je smeert een speciale klei over de getroffen plekken en wrijft deze vervolgens in met een microvezeldoek. Hierdoor worden de insectenresten als het ware uit de lak getrokken. Na afloop kun je je auto nogmaals wassen met autoshampoo om eventuele restjes te verwijderen.

Hoewel het verwijderen van insecten op je auto dus geen rocket science hoeft te zijn, is het wel belangrijk dat je hierbij de juiste producten gebruikt om schade aan de lak te voorkomen. Bij Aensõ hebben we verschillende producten die speciaal ontwikkeld zijn om insecten van je auto te verwijderen. Deze zijn niet alleen effectief, maar ook nog eens veilig voor de lak.

 

https://aenso.nl/buzz-off-insecten-op-je-auto-verwijderen/