Austria dreamhouse
Image default
Auto

Auto theorie, les en examen op 1 dag

Maak jij je zorgen over het theorie-examen? Dat is echt niet nodig. Wij van 123-theorie.nl kunnen je een aanbod doen dat je veel stress en tijd bespaart. Op heel veel plaatsen in NL bieden wij namelijk een autotheorie cursus waarbij je gewoon binnen 1 dag slaagt. Zoals de theoriecursus in Rotterdam. Gewoon les in de ochtend en CBR examen in de middag. Bijna iedereen slaagt de eerste keer. Lukt ‘t niet, dan betalen wij de volgende ronde!

Slecht in NL taal? Faalangst? No problem!

Wij houden tijdens de training-dag extra rekening met eventuele zwakke punten.
Heb jij dyslexie of last van examenvrees? Spreek je niet zo goed Nederlands? No worries, we begeleiden je op een prettige en relaxte manier. We stormen jou en de medeleerlingen in een halve dag klaar voor het theorie-examen. Aan overbodige info en weetjes besteden we geen aandacht.

We richten ons 100% op de feiten die je moet kennen. En op misleidende vragen, die er altijd tussen zitten op een examen, daar bereiden we je ook op voor. We starten om 07.00 uur met de theorie, geven je een lekkere lunch, brengen je ’s middags naar het CBR zodat jij aan het eind van de dag kunt zeggen: “geslaagd!”.

Wil jij ook slagen voor je auto theoriecursus in Amsterdam? Of Den Haag, Arnhem, Utrecht, Zwolle….noem maar op! Kijk dan eens op 123-theorie.nl en lees vooral eens de reviews van de 20.000 kandidaten die je zijn voorgegaan!