Austria dreamhouse
Image default
Health

Afbreken zwangerschap

Bent u ongewenst zwanger? Dan overweegt u misschien om de zwangerschap af te laten breken. In de meeste gevallen is dit geen makkelijke beslissing. Om de juiste keuze te kunnen maken, is het prettig om zoveel mogelijk informatie te hebben. Natuurlijk spelen emoties ook een grote rol in deze beslissing en kunt u wel wat steun uit uw omgeving gebruiken. Bij abortuskliniek Bloemenhove begrijpen we dat dit niet altijd vanzelfsprekend is. Onze kliniek is in 1971 opgericht om vrouwen in deze situatie te steunen en vandaag de dag doen wij dit nog steeds.

Ons team van vrouwelijke specialisten

U kunt bij Bloemenhove abortus kliniek terecht voor een abortus behandeling in het eerste en tweede trimester van de zwangerschap. Ons team van vrouwelijke specialisten staat klaar om u de nodige informatie te geven en een luisterend oor te bieden. U kunt bij ons rekenen op respect en begrip voor uw situatie en we vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt.

Abortus tablet tot 8 weken zwangerschap

We hanteren verschillende abortus behandelingen voor verschillende fases van de zwangerschap. Zo kunt u tot 8 weken nog gebruik maken van een abortus tablet. Deze neemt u in bij ons in de kliniek, waarna u ook nog tabletten mee naar huis krijgt. Als u langer dan 8 weken zwanger bent, dan wordt gebruik gemaakt van andere methoden om de zwangerschap af te breken. Tot 12 weken wordt dit gedaan door middel van een zuigcurettage en van 13 tot 22 weken is een instrumentele abortus noodzakelijk.

Abortus kosten

Als u in Nederland woont, dan wordt een abortus behandeling in onze kliniek volledig vergoed. U kunt erop rekenen dat dit anoniem gebeurt en dat uw zorgverzekeraar niet op de hoogte wordt gesteld. Wanneer u niet in Nederland woont, dient u de abortus kosten zelf te betalen.

http://www.bloemenhove.nl/