Wordt medewerker op een Nederlandse melkveehouderij

Wanneer je vanuit het buitenland op een Nederlandse melkveehouderij gaat werken, zijn er verschillende mogelijkheden. Wat dacht je van het melken van melkvee? Deze melk wordt dan gebruikt voor het maken van producten als zuivel, boter en kaas. Liever wat meer contact met de dieren? Kies dan voor de functie tot lammerverzorger. Hierbij ben je als medewerker in de melkveehouderij verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met een specialist als Sterwerk. Deze is al jaren een professional in het verbinden van Poolse werknemers met Nederlandse boerderijen.

Kies hoe jij wilt werken op een Nederlandse boerderij

Wil je in Nederland gaan werken omdat je in je eigen land weinig kansen hebt? In Nederland zijn er voldoende mogelijkheden. Als je echt van de natuur en van dieren houdt is het werken op een Nederlandse boerderij echt wat voor jou. Je kunt hier namelijk aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Kies voor het opvoeden van lammetjes, totdat ze instaat zijn om zelf te drinken of ga voor een baan als melker. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van allerlei koeien, schapen en geiten. Ben je geïnteresseerd in een van de functies? Stuur dan direct je gegevens, je cv en je motivatie naar de specialisten van Sterwerk. Zij hebben een uitgebreid netwerk, spreken vloeiend Pools en zoeken de perfecte Nederlandse boerderij waar jij kunt werken.

Als Poolse werknemer werken op een Nederlandse boerderij

Ben je naar Nederland verhuisd en zou je werk willen vinden op een boerderij? Of ga je binnenkort naar Nederland en wil je meteen beginnen met werken? Schakel dan de hulp in van een specialist als Sterwerk. Deze heeft precies de juiste kennis om de juiste Nederlandse boerderij te vinden, waar jij kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van koeien, schapen of geiten. De melk wordt daarna verwerkt in allerlei producten, zoals kaas en boter. Liever met lammeren werken? Ga dan aan de slag als lammerverzorger. Je bent dan 2 tot 8 weken verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren.