Schoollockers of kluisjes

Op scholen mogen ze niet ontbreken: lockers. Deze speciale schoolkluizen voldoen aan de aller strengste eisen. Zo moet een schoollocker allereerst gebruikersvriendelijk zijn en lang mee gaan. Robuuste kastjes met ijzersterke scharnieren. Want de scholieren gaan niet altijd zorgvuldig met de opbergkasten mee. Een schop tegen een deur, een bewuste vernieling; onze schoolkluisjes kunnen er tegen!

Diverse afmetingen en sloten mogelijk
De opbergsystemen komen in diverse uitvoeringen en afmetingen voor. Daarbij heeft u keuze uit diverse dieptes, afhankelijk van uw wensen en beschikbare ruimte. De kastjes worden standaard geleverd met een cilinderslot voorzien van 2 sleutels. Vanzelfsprekend kunnen wij de schoollockers ook voorzien van een pincode slot, een elektronisch slot of andere variaties.

Voor iedereen
Naast diverse locker bieden wij ook andere opbergmogelijkheden, geschikt voor het onderwijs, bedrijfsleven, sportverenigingen etc. Ook particulieren kunnen bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een tweedehands locker, vintage stijl! Ook leuk in een studentenwoning! Ons tweedehands aanbod wisselt iedere week, dus bent u op zoek naar een specifiek item? Houd dan onze site in de gaten; www.locker.nl. Heeft u advies nodig bij de inrichting van de ruimte of wilt u de lockers gemonteerd hebben? Ook dan kunnen we u van dienst zijn! Kom eens langs in de showroom in Bergen op Zoom; u bent welkom.

  

https://www.locker.nl/