Information Modafinil

Vad är Modafinil?
Modafinil är en receptbelagd medicin som används för att öka energinivåerna och vakenheten. Detta ordineras generellt för personer som inte får tillräckligt med sömn. Många användare tar också Modafinil för att öka sin förmåga att studera och öka produktiviteten.

Även om det är receptbelagt läkemedel för dem som lider av narkolepsi och sömnapné finns det också online hemsidor som inte kräver recept. Den säljs under namnen; Provigil, Alertec, Modiodal, Modapro och Sun Pharma Modalert.

Historia Modafinil
Modafinil producerades först på 1970-talet av Michel Jouvet, en fransk professor. År 1986 började den användas som en experimentell behandling för narkolepsi. Detta tillstånd är när människor somnar eller svimmer utan varning under hela dagen.
Sedan det är första gången, ordineras det nu för en mängd olika sömnrelaterade förhållanden. Sömnapné är en annan vanlig sömnstörning. Även personer som lider av sömnbrist på grund av skiftarbete har fått Modafinil.

Amerikanska och brittiska soldater har använt Modafinil för att hålla sig vaken under långa perioder. För dem som inte får tillräckligt med sömn tenderar Modafinil att bidra till att öka deras kognitiva prestanda. Vissa läkare har också rapporterat att ta detta ämne när man arbetar över natten.

I Kanada och över Internet marknadsförs Modafinil för närvarande som “Alertec.” Det är en billigare version av Provigil. Olika generiska märken har varit tillgängliga sedan år 2006. 

Hur man använder Modafinil
Ta Modafinil oralt med eller utan en måltid. Denna dos ska tas om morgonen eller enligt din läkare. Om du tar Modafinil före skiftarbete, konsumera det en timme innan du börjar. Din dos kommer att baseras på ditt tillstånd och ditt svar på Modafinil.
När det gäller Modafinil är ibland mindre mer. Du bör ta minsta dosen för att minimera eventuella biverkningar, såväl som tolerans. Modafinil tenderar att fungera bäst när det tas i en cykel, eftersom sporadisk användning ökar effektiviteten.

Om du använder Modafinil på kort sikt begränsar du dig till tre gånger i veckan till exempel. Du kan öka din dos något om toleransen börjar byggas. Ta sedan en veckas paus. Risken för beroende är extremt låg. Men om du har en historia av missbruk, tala med din läkare angående detta.
Användning av Modafinil i en stapel ger den alertness du önskar, så att du kan uppnå höga kognitiva förmågor.

http://modafinil-kopen.nl