Genieten op een kleine camping in Zuid Frankrijk

Genieten op een kleine familiecamping in Frankrijk? Camping Le Plô is een kleinschalige camping in Zuid Frankrijk met Nederlandse eigenaren. De groene omgeving en prachtige vergezichten maken de camping uniek. Neem een verfrissende duik in het lekkere zwembad of laat de kinderen heerlijk springen op een van de veilige mega trampolines. Lekker ravotten op het speelveld of taartjes te bakken in de zandbak. Ieder kind vermaakt zich op camping Le Plô.

Ruime plaatsen, volop groen
De camping biedt ruime staanplaatsen, voorzien van veel groen. Kamperen kan met je eigen tent maar er zijn ook luxe huurtenten beschikbaar. Erg handig als je geen eigen tent hebt of je gewoonweg wilt genieten van luxe. De huurtenten ( 4- of 6 persoons) zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Vanzelfsprekend staan de huurtenten voor je klaar bij aankomst.

Voor de natuurliefhebber
In de directe omgeving kunt u genieten van de prachtige natuur. Of u nu wilt fietsen of wandelen; er zijn tal van paden en routes beschikbaar. Ook paardrijden behoort tot de mogelijkheden. Heerlijk pootjebaden in een van de riviertjes of kanoën op een van de prachtige meren in de buurt.  Liever een terrasje pakken? Kies dan voor een bezoekje aan een van de authentieke Franse dorpjes. Een verblijf op de mooiste camping in Haut Languedoc verveelt nooit! Meer informatie over de camping en omgeving kun je terugvinden op www.camping-leplo.nl. En wie weet, tot snel!

http://www.camping-leplo.nl/