Geniet van teak

Bent u op zoek naar een kwalitatieve tuin set? Een mooie tafel, bank, of stoelen? Wellicht voorzien van heerlijke loungekussens? Een set die in de winter gewoon buiten kan blijven staan en minimaal onderhouden hoeft te worden? Dan kunnen wij u maar 1 ding aanraden: Teak meubelen!

Luxe, comfort en duurzaamheid
Teakhouten tuinmeubels bieden ultieme luxe en comfort met ongekende duurzaamheid. De Teak Specialist uit Naarden biedt voor iedere tuin, balkon en terras het juist meubel. Van robuuste XXL loungesets tot prachtige sierlijke tuinbankjes. De eigen import uit Indonesië zorgt voor A-kwaliteit meubels. Kom eens langs in de showroom (Naarden) en probeer alle meubels uit!

Meubels onderhouden
Het onderhouden van een teak tafel of tuin set is eenvoudig. Zo nu en dan een sopje volstaat. In de loop der tijd zal de set vergrijzen maar de kwaliteit blijft gegarandeerd. Wilt u de originele teak kleur behouden? Kies dan voor een beschermlaag over het hout. Op onze website, www.deteakspecialist.nl, hebben wij diverse informatieve filmpjes over het schoonmaken en behandelen van uw teak tuinmeubels. Er zijn ook speciale Golden Care teak producten te verkrijgen. Deze  producten voeden en beschermen de teak tuinmeubelen optimaal. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op; wij staan u maar al te graag te woord.

https://www.deteakspecialist.nl/